Dagtickets.nl


Op Dagtickets.nl kun je online entreetickets met korting kopen voor een familie dagje weg naar een pretpark of museum. Je krijgt de entreekaartjes direct via email toegezonden zodat je ze zelf kunt printen. Niet meer wachten voor de kassa en ook nog eens profiteren van kortingen!

Postbus 9
5600 AA
Eindhoven24 beoordelingen

Dagtickets krijgt 5 van de 5 sterren, gebaseerd op 24 24 ervaringen.

18-10 door Haha

Leuk
07-01 door Roos

heel fijn! Goedkopere tickets, snel betaald en geprint. ideaal!!
01-11 door door Wim

2 kaarten voor neeltje jans gekocht voor €30 aan de kassa €44 de kaarten werden geaccepteerd en we konden naar binnen
10-08 door J. Oosting

Ik had tot vorige week nog nooit van Dag tickets.nl gehoord. Via deze site tickets gekocht voor legoland (Denemarken). Het scheelde voor drie personen in totaal 35 euro. Toch met enige spanning naar de ingang. Zouden de tickets worden geaccepteerd?? Maar dat was geen probleem!! Ik ga deze site zeker vaker bezoeken als ik weer tickets nodig brb voor een pretpark of attractie.
15-04 door Roger Rondrikos

Wat een mooi systeem, het nadeel was dat de tickets stinken.
13-03 door Huybrechts Rony

Na wat vergelijkingen kwamen we bij dagtickets.nl uit voor het bestellen van tickets fantasialand in de kerstvakantie. Jammer genoeg zijn we op de geplande dag niet kunnen gaan, omdat onze wagen gestolen was op de parking van ons hotel in Heerlen ! Nadat al leed geleden was, heb ik kontakt opgenomen met dagtickets.nl en zij hebben hier na het ontvangen van de nodige bewijzen enorm vriendelijk en behulpzaam op gereageerd en ons geld teruggestort ! Dit was service met een grote S !! Bedankt Linda en collega's
01-03 door Johan Parlevliet

3 dagtickets gekocht voor Tikibad Duinrell. I.p.v. 15 euro 10 euro p.p. Scheelde mooi totaal 15 euro. 30 euro met zijn drieën is toch leuker als 45 euro. Ging prima. Binnen 1 minuut de tickets in de email.
29-12 door Rianne

Via het web kortingskaartjes kopen voor binnenspeeltuin Plopsa, superhandig
12-08 door Lies

Naar Phantasialand geweest dit weekend, het scheelde via DagTickets.nl 14,50 per persoon. Keurig direct na betalen de kaarten per mail en wij hebben echt een heerlijk dag gehad. Dank je wel DagTickets.nl!
06-08 door oma

Met acht personen naar Plopsa in de Panne. Scheelt mooi 8 x € 8.00 Dankjewel
25-06 door Wendy

leuke korting gekregen voor sealife en de tickets direct na bestellen via email ontvangen. niets op aan te merken!
12-06 door jannie

heeft iemand ook ervaring met het gratis kaartje, als ik vandaag 4 bestel krijg ik dan bij de ingang gelijk nummer 5?
10-05 door Stefan

Ik had niet goed gelezen en een 2 dagenkaart gekocht in plaats van 2 keer een dagkaart voor phantasialand. Direct de volgende ochtend de klantenservice gebeld. Ondanks dat in de algemene voorwaarden staat: niet ruilen retourneren etc. had ik binnen 5 minuten een 'betaallink' in mijn mail waarmee ik het verschil kon betalen van 3,5 euro. weer 5 minuten later had ik de 2 tickets in mijn mail en was mijn oude ticket geblokkeerd. Alle lof voor dagtickets.nl
02-11 door Idema

Dagtickets heeft steeds meer aanbod van leuke attracties zoals musea, dierentuinen en nu weer aquarium in blankenberge. De website oogt fris en de kortingen zijn altijd mooi meegenomen natuurlijk. Ik ben fan!
23-09 door Sione

Slagharen is nog 2 weken open, via dagtickets hebben we kortingskaartjes voor komend weekend online gekocht, superhandig!
12-09 door mulder

Sta je in italie met je kinderen zijn de kaartjes niet goed, dus daar maar nieuwe kaarten gekocht kosten €42 en na de vakantie gemeld bij dag tickets, krijg je dit als reactie terug. "Geachte heer Mulder, Wij hebben u inderdaad Gardaland tickets toegestuurd á € 30 in plaats van Combi tickets á € 33,50. Het verschil hebben wij u terugbetaald, we hebben dus inmiddels geleverd waarvoor u betaalt heeft en dit afgewikkeld. De fout die aan ons te wijten is en wij ook erkennen - de verkeerde tickets zijn aan u toegestuurd - is daarmee opgelost. Dat u bij SEA LIFE een ander tarief betaalt dan de actie die u bij ons zou betalen, ligt buiten onze macht. Daarnaast heeft u zelf besloten om ter plekke deze duurdere tickets aan te schaffen. Het spijt ons u hierin teleur te moeten stellen, maar voor deze kosten kunnen wij niet verantwoordelijk worden gehouden."
23-07 door Damstra

Hellendoorn kaartjes met korting, danku!!!
21-07 door van Westr.

We hadden per ongeluk een verkeerd e-mail adres opgegeven, maar gelukkig heeft dagtickets de e-mail zelf gecorrigeerd en hebben we toch onze tickets!
12-05 door robert

Zojuist tickets besteld voor Phantasialand Scheelt 5 euro per kaartje ! binnen 1 min had ik de kaartjes in de inbox , perfect dus , laat de tickets wel uitprinten op werk , risico is te groot als ze de kaartjes niet kunnen scannen
24-04 door vd berg

Behoort tot de betere kortingssites voor pretparken als Slagharen, Plopsaland en Fantasialand.
30-07 door CCD

Donderdagavond kaartjes gekocht via dagtickets.nl, betaald en supersnel een mail met de kaartjes. Je moet inderdaad een goede printer hebben, de barcode moet leesbaar zijn. Je hebt bij het uitrijden bij Phantasialand € 4,- contant nodig voor 't parkeren.
07-07 door Jempi

5 tickets voor Fantasialand gekocht. Aankoop was op minder dan 5 minuten afgerond. Terwijl er aan de kassa lange rijen stonden konden wij onmiddellijk naar de ingang. Tip: gebruik een goede printer en kwaliteitspapier om uw tickets te drukken - barcode staat heel kort opeen. 4 tickets werden zonder problemen door de scanner gehaald. Het vijfde ging mis, maar de vriendelijke medewerker van het park wist dat dit nog wel gebeurde en heeft ons vijfde gezinslid met zijn "masterkaart" binnengelaten. Fijne dag gehad.
23-03 door Dorien

Zojuist op deze site kaartjes met korting gekocht voor het nieuwe Belgische waterpark Aqualibi waar de kinderen dolgraag heen wilden! Iemand ervaring met dit pretpark?
01-01 door Ger

leuke concept, korting op entree van pretparken door online te bestellen en sneller toegang bij de drukke ingangen van attractieparken!

Jouw Dagtickets.nl review
(wordt niet geplaatst)


Betaalmogelijkheden & keurmerken


Webshops vergelijkbaar met Dagtickets.nl

Dagtickets.nl vind je in de volgende categorieën